Blog

Log på

Brugernavn:
Email:
Kodeord:
Indtast linjen (tal, store bogstaver):
For at vise du ikke er en robot:

Kontakt ZieglerSoft

Navn:
Email:
Indtast linjen (tal, store bogstaver):
For at vise du ikke er en robot:
blog
  
Fra tid til anden, vil ZieglerSoft sætte en lille tekst her på vores blog side, der har med enten os selv, en af vores kunder (der har ønskes at medvirke) eller måske en tekst der har generel interesse inden for vores branche ind, som vi håber i har lyst til at læse.

De enkelte blog-indlæg kan ses, ved at klikke på dem her på siden. Fra hver enkelt blog-indlæg kan i komme tilbage hertil, ved at vælge "Blog" i menuen på siden.
  
Har du noget, du mener vi bør sætte på bloggen her, er du velkommen til at benytte "kontakt" punktet i menuen, og der benytte formularen til at sende os det, eller på samme side finde vores email, og benytte denne til at sende et indlæg.

Vi forbeholder os retten til at forkorte eller helt forkaste indsendte forslag.

Seneste Blog

En webapplikation (Webapp) er et program, der gemmes på en server og leveres over internettet eller intranettet via en browser-grænseflade.

Skrædersyet software

Standard software er en god løsning for mange virksomheder, men mange finder hurtigt ud af, at de mangler mere kraft og fleksibilitet i deres software. Skræddersyet software løser en masse problemer for disse virksomheder. Her er en række fordele ved at benytte skræddersyet software.
 f     in    +45 9811 3772    UK  
Kontakt ZieglerSoft