ZieglerSoft

Log på

Brugernavn:
Email:
Kodeord:

Kontakt ZieglerSoft

Navn:
Email:

Corona / COVID-19

Ligesom store dele af resten af Danmark arbejder ZieglerSoft også hjemmefra i disse ekstraordinære corona-tider.
Corona Dette betyder at vi ikke tager ud og besøger kunderne, men ordner alle møder ved hjælp af video- og telefonmøder.

Men arbejder, det gør vi stadig.

ZieglerSoft

ZieglerSoft er en lille og effektiv virksomhed, der fremstiller lige præcis de programmer som du har brug for. Dette kalder vi skræddersyet programmering og kan være på næsten enhver platform og med mange teknologier involveret. ZieglerSoft har fremstillet webapplikation, standalone (selvstændige) programmer og apps igennem mange år.

Teknologien ændrer sig konstant, så mange "out-of-the box" programmer vil hurtigt ophøre med at opfylde dine og din virksomheds krav til disse. I stedet for at vente på, at standard varerne udvikler sig til det du har brug for, hvis dette overhovedet kommer til at ske, så kan du gøre brug af vore services, hvor vi udvilker præcist den software du har brug for. Et sådan produkt vil være 100% tilpasset netop din virksomheds behov.

Firmaet blev startet januar 1992, hvilket betyder at vi for længst har passeret vores 25 års fødselsdag. Alligevel har vi gennem alle årene formået at følge med i de nyeste teknologier og metoder, hvilket betyder at vi kan udvikle yderst moderne applikationer.

arbejde
Samtidig laver vi værktøjer til andre programmører, hvilket betyder, at du muligvis har haft kode udvilklet af os mellem hænderne, selvom du ikke tidligere har fået udviklet noget hos os.

Vi har ingen præfenrencer for noget bestemt sted i verden og har lavet software til brug over det meste af kloden - ja sågar i rummet.

ZieglerSoft formår at levere selv ganske store projekter, da vi ud over os selv, har en del samarbejdspartnere at trække på, når dette er nødvendigt.

Seneste supportspørgsmål

 Q  Rafael Oliva:
Hi - we bought ZieglerCollection 1, version 1.51 - we used to work with CPP Builder 1 and 4. We are restoring some of the old applications on C++Builder 10.3 Rio - is it possible to download an updated Collection? I can't find the password. Thanks in advance

 A  Claus Ziegler:
Yes, it is possible.
I have mailed the password to your email address, as given on purchase.

Seneste Nyhed

ZieglerSoft går i luften med ny hjemmeside.

ZieglerSoft's nye hjemmeside er lavet 100% i vores eget nye framework til hjemmesider og webapplikationer.

Hjemmesiden er lavet, således at den ser godt ud på alle enheder (telefon, tablet, PC eller Mac).

Hjemmesiden er lavet som såkaldt "Fluid width", hvilket betyder at alt kan ændre størrelse efter den plads der er til rådighed på ethvert givent tidspunkt. Denne måde at gøre det på, er en del af metoden "Adaptive layout".

Layoutet er også "Responsive webdesign", da siderne automatisk tilpasser sig den enhed den vises på, ved at flytte rundt på indholdet.
layout
Selve designet er et såkaldt "Masonry layout". (Som en stenvæg, hvor de enkelte sten er tilpasset, således at væggen er så hel som muligt.)

Den nye hjemmeside er lavet uden Cookies.

ZieglerSoft har bl.a. lavet

Programmer til tidsstyrring, processor, beregninger, kvalitetsstyrring, produktion, salg og meget andet.
Vi har lavet databaser til et utal af formål, både til PC, Mac., telefon og tablet.

enheder
Desuden har vi lavet webapplikationer til registrering, opsøgning, fabrikation, pakning, kvalitetstyrring, beregninger, databaseopslag og mange andre.
Vi har lavet websites, intranet og extranet i et utal af kombinationer.

Der findes næsten ikke den opgave, i programmering vi ikke har lavet, eller kan lave.

Grøn virksomhed

grønt
ZieglerSoft er, synes vi selv, en meget grøn virksomhed.

Vi har, gennem indkøb af smartere servere og infrastruktur samt naturligvis LED belysning, formået at reducere vores strømforbrug med mere end 66% over de seneste år.
En stor del af denne besparelse kommer af, at alle vore servere nu er fremstillet til at køre uden køling.

Alt IT udstyr fra virksomheden bliver, når dette er udtjent, sendt til genbrug.

Selv på områder som maden der indtages i virksomheden, gøres der hvad vi kan for at spare naturen, ved at mindske vores madspild til så godt som ingenting.

På transportområdet har ZieglerSoft også opnået store besparelser, ved at næsten alt arbejde i dag foretages direkte fra firmaets adresse, og ikke ude ved den enkelte kunde.
Kontakt ZieglerSoft

kunder
Hvad siger kunderne

 f     in     t    +45 9811 3772    UK  
Kontakt ZieglerSoft